Termeni si Conditii

Elemente Definitorii

S.C. SAFE COMPUTERS SRL-D. cu sediul in Str. Aurel Ciupe Nr. 7A, Cluj-Napoca, Cluj, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/589/2015 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO34163991 este compania responsabila cu administrarea siteului WWW.BRANDCOMPUTERS.RO.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.brandcomputers.ro este proprietatea SC SAFE COMPUTERS SRL-D si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Este interzisa copierea continutului site-ului, a fotografiilor si a datelor, fara acordul nostru. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal al SC SAFE COMPUTERS SRL-D.
Folosirea fara acordul SC SAFE COMPUTERS SRL-D, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

SC SAFE COMPUTERS SRL-D respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca site-ul contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@brandcomputers.ro.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Datale personale furnizate de utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai pentru a confirma comenzile, a livra produsele achizitionate prin intermediul acestui site si pentru facturare. Adresa de e-mail furnizata poate fi folosita pentru a va comunica mesaje referitoare la produse, servicii, oferte speciale sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de www.brandcomputers.ro. Puteti cere oricand stergerea adresei dumneavoastra de e-mail din lista folosita pentru comunicarea de marketing. La cererea dumneavoastra, SC SAFE COMPUTERS SRL-D va sterge toate datele dumneavoastra personale furnizate cu ocazia inregistrarii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: str. Aurel Ciupe nr.7A, Cluj-Napoca, Cluj, Romania, cod postal 400686.

Transport si returnare

SC SAFE COMPUTERS SRL-D livreaza produse pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul firmelor de curierat SameDay si TNT

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat, iar coletul se expediaza la adresa indicata in comanda.

Dupa expedierea produselor, veti primi un e-mail in care veti fi informat despre:

  • livrarea produselor
  • numarul de identificare al coletului
  • numele curierului cu care a fost trimis.

Cu aceste informatii puteti accesa in orice moment website-ul firmei de curierat si puteti urmari comanda in timp real.

Comanda receptionata pana la ora 1300 se expediaza in sistem ramburs in aceeasi zi. Comenzile receptionate dupa ora 1300se trimit in urmatoarea zi.

In localitatile din Romania unde exista sediu SameDay sau TNT, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii, exceptie de la aceasta regula o reprezinta regiunile Moldova si Dobrogea, unde coletul ajunge in maxim 48 de ore.

In cazul platilor prin banca, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul SC SAFE COMPUTERS SRL-D a platii contravalorii facturii proforme.

Pentru produsele care se intorc in garantie din cauze legate de transport, costul returnarii este suportat de catre SC SAFE COMPUTERS SRL-D.

Privind dreptul de unilateral al consumatorului. Art 4 al.C din OG 34/2014:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Puteti accesa un model de formular de retragere aici.

Returnarea produsului se va efectua pe cheltuiala clientului.

Costul cu transportul de la Client catre SC SAFE COMPUTERS SRL-D se achita de catre Client.

Marfa returnata trebuie sa fie completa, neafectata fizic sau cosmetic, in ambalajele cu care a fost trimisa si insotita de factura originala.

O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea SC SAFE COMPUTERS SRL-D ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului.

Garantia si service-ul produselor

Garantia produselor este afisata pentru fiecare produs in parte pe pagina cu descrierea acestuia in cadrul site-ului www.brandcomputers.ro, exceptie facand produsele speciale care nu beneficiaza de garantie.

In momentul constatarii unei defectiuni, clientul este obligat sa anunte SC SAFE COMPUTERS SRL-D si sa stabileasca de comun acord termenii de livrare, timpul de service si costurile de transport.

Service-ul se acorda, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, orcarui produs cu defectiuni neprovocate in mod intentionat de catre posesor sau avarii in urma unor calamitati naturale sau accidente, numai in baza unui certificat de garantie sau a unei facturi.

Nu acordam service produselor ce au suferit deteriorari in mod voit (lovite, arse, udate, taiate, sparte e.t.c.), produse avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, inundatii, explozii, alunecari de teren e.t.c.), produsele ce au suferit deteriorari de soft in urma neatentiei utilizatorului (programe nelicentiate, virusi, programe nefunctionale e.t.c.)

Pentru mai multe detalii despre garantie, va rugam sa accesati pagina Garantia Produselor.

Conditii si termene de plata

Plata comenzilor se va efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs) conform cu contractele incheiate. SC SAFE COMPUTERS SRL-D isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans.

Pentru comnzile a caror valoare depaseste 1.999 lei se solicita plata in avans in cuantum de 50% pana la 100% din valoarea acesteia.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau carte de credit online, urmand ca dovada platii sa fie trimisa catre SC SAFE COMPUTERS SRL-D la adresa de e-mail comenzi@brandcomputers.ro. In aceste cazuri livrarea se va face dupa confirmarea trasferului de bani in contul contul SC SAFE COMPUTERS SRL-D de catre client sau prestatatorul de plati electronice. In cazul unei comenzi in avans, produsele trebuie achitata integral pentru a initia livrarea.

Licentele pentru sisteme de operare

Toate produsele de tip Laptop si Calculatoare comercializate, de SC SAFE COMPUTERS SRL-D prin intermediul siteului www.brandcomputers.ro, vin fara software instalat, exceptie facand produsele care au specificat expres in descriere ca au sisteme de operare preinstalate.

Clientul poate cumpara o licenta pentru un sistem de operare numai impreuna cu un Laptop sau Calculator afisat pe site-ul www.brandcomputers.ro
Licententa este valabila pentru un singur calculator sau laptop si nu se instraineaza. Nu se pot achizitiona mai multe licente impreuna cu un singur calculator sau laptop.

SC SAFE COMPUTERS SRL-D este partener "MRR" (Microsoft Registered Refurbisher) sub numarul 240022431.

Download drivere de pe siteul www.brandcomputers.ro

Driverele pentru majoritatea produselor comercializate de e SC SAFE COMPUTERS SRL-D prin intermediul siteului www.brandcomputers.ro se pot gasi in sectiunea Drivere de pe pagina principala a site-ului. Acestea sunt descarcate gratuit de pe pagina producatorului si va ofera strict dreptul de instalare pe produsul achizitionat pentru functionarea diverselor componente/accesorii. Nu aveti drepturi legale asupra produselor de tip drivere, nu se comercializeaza, modifica, distribuie abuziv, nu se folosesc in nici un alt scop decat cel caruia au fost destinate.

Pentru produsele a caror drivere nu se gasesc pe site-ul www.brandcomputers.ro acestea se pot descarca gratuit de pe siteul producatorului.

Compania SC SAFE COMPUTERS SRL-D nu se angajaza in instalarea driverelor si nu este responsabila pentru instalarea gresita a driverelor descarcate de pe siteul www.brandcomputers.ro sau alte siteuri externe inclusiv site-urile producatorilor.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.brandcomputers.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.brandcomputers.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor SC SAFE COMPUTERS SRL-D si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si SC SAFE COMPUTERS SRL-D va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Cluj-Napoca, Romania.

Dispozitii finale

SC SAFE COMPUTERS SRL-D isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.brandcomputers.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Preturile afisate pe site includ TVA.

in acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.
Compania SC SAFE COMPUTERS SRL-D. isi rezerva dreptul de a limita pretul comenzii minime la 100 RON si dreptul de a modifica preturile produselor si promotiilor de pe site-ul www.brandcomputers.ro fara o notificare prealabila.