Service și Garanții : 0364.431.231 | WhatsApp : 0364.431.231

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 400 lei

Telefon

Service si garantii : 0364.431.231

Navighează

Consultanță Gratuită!

Apelați-ne gratuit la 0364.431.231

Social

Il folosesc pentru FileServer. Exceptional. Raport calitate pret foarte bun. Multumesc BrandComputers!
Client BrandComputers
Vezi Produsele

Livrarea Produselor

BrandComputers

Livrarea Produselor a fost actualizat ultima dată pe 16.03.2023

Livrarea Produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

• Livrarea comenzilor pe raza localitatii Cluj-Napoca care depasesc 400 RON se face GRATUIT de catre curierii BrandComputers.

• Pentru comenzile pe raza localitatii Cluj-Napoca dar care nu depasesc valoarea de 400 RON, costul livrarii efectuate de catre curierii BrandComputers este de 19 RON.

• Livrarea comenzilor in afara localitatii Cluj-Napoca care depasesc 400 RON si cantaresc maxim 20 kg se face GRATUIT in cadrul retelei de localitati TNT. Pentru coletele care depasesc 20 kg se percepe o taxa suplimentara de 1 RON/kg.

• Pentru livrarile in afara localitatii Cluj Napoca sub valoarea de 400 RON costul expeditiei este de 22 RON pentru resedintele de judet si localitatile importante, respectiv 27 RON pentru restul localitatiilor din judet. In cazul expeditiilor in afara retelei TNT se adauga 1 RON pentru fiecare KM efectuat intr-un sens.

• Taxa de ramburs aplicabila celor care platesc in numerar la curier pentru comenzile livrate in provincie (taxa de ramburs este o taxa financiara perceputa de curier pentru efectuarea acestui serviciu): 8 RON.

• SAFE COMPUTERS SRL-D prin magazinul www.brandcomputers.ro comercializeaza si livreaza produsele din magazin doar pe teritoriul Romaniei.

* preturile exprimate mai sus includ TVA

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si bon fiscal). Curierii BrandComputers sau curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documente (facturi, chitante, bonuri fiscale).

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.

In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Va rugam sa verificati produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland eventualele reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor. SC SAFE COMPUTERS SRL-D isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor.

Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail “Codul Coletului” (AWB) si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca expedierea a fost efectuata si orice informatii legate de statusul expeditiei se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi.

Workstation, Workstation Refurbished, Statii Grafice, Statii Grafice Refurbished

Cadou de bun venit! 🎁

Abonați-vă la newsletter-ul BrandComputers și primiți un cupon exclusiv de 5% reducere.

Nu facem spam, puteți să vă dezabonați oricând. Pentru mai multe informații consultati Politica de Confidențialitate.

Livrări la domiciliu

în 24-72 de ore de la confirmarea comenzii, prin rețeaua GLS

Soluții de finanțare

echipamente IT pentru persoane juridice prin GRENKE ROMANIA

Asistență și suport

pentru cele mai bune soluții apelați cu încredere la consultanții noștri

14 zile garanție de retur

puteți returna produsul dacă nu sunteți mulțumit