Elemente Definitorii

S.C. SAFE COMPUTERS SRL-D. cu sediul in Str. Aurel Ciupe Nr. 7A, Cluj-Napoca, Cluj, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/589/2015 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO34163991 este compania responsabila cu administrarea siteului WWW.BRANDCOMPUTERS.RO.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.brandcomputers.ro este proprietatea SC SAFE COMPUTERS SRL-D si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Este interzisa copierea continutului site-ului, a fotografiilor si a datelor, fara acordul nostru. Acestea pot fi folosite numai cu acordul in scris al unui reprezentant legal al SC SAFE COMPUTERS SRL-D.
Folosirea fara acordul SC SAFE COMPUTERS SRL-D, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

SC SAFE COMPUTERS SRL-D respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca site-ul contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@brandcomputers.ro.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Datale personale furnizate de utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai pentru a confirma comenzile, a livra produsele achizitionate prin intermediul acestui site si pentru facturare. Adresa de e-mail furnizata poate fi folosita pentru a va comunica mesaje referitoare la produse, servicii, oferte speciale sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de www.brandcomputers.ro. Puteti cere oricand stergerea adresei dumneavoastra de e-mail din lista folosita pentru comunicarea de marketing. La cererea dumneavoastra, SC SAFE COMPUTERS SRL-D va sterge toate datele dumneavoastra personale furnizate cu ocazia inregistrarii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: str. Aurel Ciupe nr.7A, Cluj-Napoca, Cluj, Romania, cod postal 400686.

Inregistrarea si confirmarea unei comenzi

Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.brandcomputers.ro, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).

O comandă este compusă din următoarele:

  • - bunuri regăsite în oferta magazinului online mai sus menționat;
  • - mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum și alte mențiuni speciale;
  • - specificațiile cumpărătorului.

Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) nu presupune și confirmarea comenzii și a contractului.

Etapele complete sunt următoarele:

  • - înregistrarea unei comenzi: se va genera un număr unic automat pentru fiecare comandă înregistrată;
  • - preluarea unei comenzi de către un agent de vânzări, în limita programului de lucru afișat pe site la secțiunea Contact;
  • - confirmarea unei comenzi se face după verificarea comenzii și a stocului produselor aflate în comandă.

Această confirmare se face doar de către un agent de vânzări, telefonic sau electronic (e-mail);

- livrarea unei comenzi se face după confirmarea comenzii și după stabilirea detaliilor de livrare de către agentul de vânzări sau livrări și de către cumpărător.

Produsele aflate în oferta magazinului online http://www.brancomputers.ro/ se pot vinde numai în baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pașilor mai sus menționați în timpul programului de lucru. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate în baza de date. O comandă care conține produse afișate în site cu următorul status: In stoc, La comanda, nu pot fi onorate în cazul în care pe același produs a fost înregistrată o altă comandă înaintea ei din punct de vedere cronologic și ulterior confirmată, astfel stocul epuizânduse.

Conditii si modalitati de plata

Ai la dispozitie orice mijloc de plata care ti se potriveste!

PLATA NUMERAR

- Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul BrandComputers. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

PLATA RAMBURS (la curier)

- in cazul platii ramburs produsele se vor expedia catre dvs. iar la momentul livrarii veti achita la curier suma inscrisa la totalul comenzii. Curierul va emite o chitanta pentru suma incasata de la dvs.

ORDIN DE PLATA

- Plata prin ordin de plata se face pe baza facturii proforme emise de BrandComputers, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. In cazul platii prin ordin de plata/virament bancar , produsul/produsele se vor expedia catre d-voastra numai dupa intrarea banilor in contul de mai jos al SC SAFE COMPUTERS SRL-D.

Denumire firma: SC SAFE COMPUTERS SRL-D

Cont lei : RO03INGB0000999905014884, deschis la ING Bank

Cod unic inregistrare : RO34163991; Reg. Com. J12/589/2015

* in momentul procesarii solicitarii dvs. veti primi pe adresa de email factura proforma in baza careia veti putea efectua plata prin ordin de plata.

PLATA CU CARDUL ONLINE

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

NU se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, brandcomputers.ro foloseste platforma mobilPay.

Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat:

- codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii);

- data de expirare;

- ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra.

Tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs. indiferent de valuta pe care o aveti în cont.

brandcomputers.ro nu solicita si/sau nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra, tranzactiile se efectueaza pe serverele mobilPay.ro

Procesator plati Online cu card : www.mobilpay.ro

PLATA ONLINE CU CARDUL IN RATE FARA DOBANDA

brandcomputers.ro va ofera posibilitatea achizitionarii produselor de pe site-ul nostru in 4 rate egale fara dobanda prin intermediul platformei de plati electronice MobilPay, pentru urmatoarele tipuri de carduri :

* Star BT - Banca Transilvania

* Card Avantaj - Credit Europe Bank

* Bonus Card - Garanti Bank

* Alpha Card - Alpha Bank

Pentru a plati produsele in rate alegeti ca modalitate de plata "Plata cu card online" (in timpul procesului de efectuare a comenzii - Pasul 4 "Modalitati de plata"). La urmatorul pas veti fi redirectionat spre platforma securizata de plati online MobilPay. Dupa furnizarea informatiilor solicitate in vederea efectuarii plati, (in cazul in care aveti unul din cele 4 tipuri de carduri specificate mai sus) se va activa automat optiunea de plata in rate, de unde puteti alege numarul de rate in care doriti sa achitati produsul(ele) : 1(integral), 2, 3 sau 4 rate egale cu dobanda 0.

Transport si returnare

Livrarea produselor SC SAFE COMPUTERS SRL-D livreaza produse pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul firmei de curierat GLS iar acestea vor fi expediate la adresa indicata in comanda.

Dupa expedierea produselor, veti primi un e-mail in care veti fi informat despre:

  • livrarea produselor
  • numarul de identificare al coletului
  • numele curierului cu care a fost trimis.

Cu aceste informatii puteti accesa in orice moment website-ul firmei de curierat si puteti urmari comanda in timp real.

Comanda receptionata pana la ora 1300 se expediaza in sistem ramburs in aceeasi zi. Comenzile receptionate dupa ora 1300se trimit in urmatoarea zi.

In localitatile din Romania unde exista sediu GLS, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii, exceptie de la aceasta regula o reprezinta regiunile Moldova si Dobrogea, unde coletul ajunge in maxim 48 de ore. În cazul în care plasezi o comandă cu livrarea în România, prin curier rapid, cu valoare mai mare de 400 de lei, livrarea este gratuită. Dacă nu, avem următoarele tarife de livrare pentru România: • Pentru livrarile sub valoarea de 400 RON costul expeditiei este de 22 RON pentru resedintele de judet si localitatile importante, respectiv 27 RON pentru restul localitatiilor din judet. • Livrarea comenzilor care depasesc 400 RON si cantaresc maxim 20 kg se face GRATUIT in cadrul retelei de localitati GLS. Pentru coletele care depasesc 20 kg se percepe o taxa suplimentara de 1 RON/kg.

In cazul platilor prin banca, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul SC SAFE COMPUTERS SRL-D a platii contravalorii facturii proforme.

Pentru produsele care se intorc in garantie din cauze legate de transport, costul returnarii este suportat de catre SC SAFE COMPUTERS SRL-D.

Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

O exceptie de la aceasta regula o reprezinta produsele care sunt returnate din cauze legate de transport. Pentru acestea SC SAFE COMPUTERS SRL-D ofera transport GRATUIT si inlocuirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii SAFE COMPUTERS S.R.L-D de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Conform Art. 11 al OUG 34/2014, "Inainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire decizia sa de retragere din contract" folosind una din variantele mai jos prezentate : a) Forumularul de retragere - se va transmite numai prin e-mail (contact@brandcomputers.ro)

Puteti accesa un model de formular de retragere aici.

Produsele se pot returna dupa confirmarea din partea companiei :

Nume client :

Numar factura fiscala :

Denumirea produsului (produselor) si cantitatea :

Motivul returnarii* :

Contul IBAN ** :

Alte mentiuni :

* Motivul returnarii nu este obligatoriu conform OUG 34/2014 , exceptand persoanele juridice.

** Obligatoriu in cazul comenzilor achitate cu cardul (in acest caz se va transmite contul IBAN al cardului de pe care a fost platita comanda), cu ordin de plata sau a comenzilor livrate prin curierat rapid si achitate ramburs la livrare (in acest caz, ca metoda optionala de rambursare este mandatul postal insa recomandarea noastra este prin transfer bancar).

b) orice alta declaratie neechivoca în care va exprimati decizia de retragere din contract.

Garantia si service-ul produselor

Garantia produselor este afisata pentru fiecare produs in parte pe pagina cu descrierea acestuia in cadrul site-ului www.brandcomputers.ro, exceptie facand produsele speciale care nu beneficiaza de garantie.

In momentul constatarii unei defectiuni, clientul este obligat sa anunte SC SAFE COMPUTERS SRL-D si sa stabileasca de comun acord termenii de livrare respectiv timpul de service.

Service-ul se acorda, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, orcarui produs cu defectiuni neprovocate in mod intentionat de catre posesor sau avarii in urma unor calamitati naturale sau accidente, numai in baza unui certificat de garantie sau a unei facturi.

Nu acordam service produselor ce au suferit deteriorari in mod voit (lovite, arse, udate, taiate, sparte e.t.c.), produse avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, inundatii, explozii, alunecari de teren e.t.c.), produsele ce au suferit deteriorari de soft in urma neatentiei utilizatorului (programe nelicentiate, virusi, programe nefunctionale e.t.c.)

Pentru mai multe detalii despre garantie, va rugam sa accesati pagina Garantia Produselor.

Licentele pentru sisteme de operare

Toate produsele de tip Laptop si Calculatoare comercializate, de SC SAFE COMPUTERS SRL-D prin intermediul siteului www.brandcomputers.ro, vin fara software instalat, exceptie facand produsele care au specificat expres in descriere ca au sisteme de operare preinstalate.

Clientul poate cumpara o licenta pentru un sistem de operare numai impreuna cu un Laptop sau Calculator afisat pe site-ul www.brandcomputers.ro
Licententa este valabila pentru un singur calculator sau laptop si nu se instraineaza. Nu se pot achizitiona mai multe licente impreuna cu un singur calculator sau laptop.

SC SAFE COMPUTERS SRL-D este partener "MRR" (Microsoft Registered Refurbisher) sub numarul 240022431.

Download drivere de pe siteul www.brandcomputers.ro

Driverele pentru majoritatea produselor comercializate de e SC SAFE COMPUTERS SRL-D prin intermediul siteului www.brandcomputers.ro se pot gasi in sectiunea Drivere de pe pagina principala a site-ului. Acestea sunt descarcate gratuit de pe pagina producatorului si va ofera strict dreptul de instalare pe produsul achizitionat pentru functionarea diverselor componente/accesorii. Nu aveti drepturi legale asupra produselor de tip drivere, nu se comercializeaza, modifica, distribuie abuziv, nu se folosesc in nici un alt scop decat cel caruia au fost destinate.

Pentru produsele a caror drivere nu se gasesc pe site-ul www.brandcomputers.ro acestea se pot descarca gratuit de pe siteul producatorului.

Compania SC SAFE COMPUTERS SRL-D nu se angajaza in instalarea driverelor si nu este responsabila pentru instalarea gresita a driverelor descarcate de pe siteul www.brandcomputers.ro sau alte siteuri externe inclusiv site-urile producatorilor.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.brandcomputers.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.brandcomputers.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor SC SAFE COMPUTERS SRL-D si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si SC SAFE COMPUTERS SRL-D va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Cluj-Napoca, Romania.

Dispozitii finale

SC SAFE COMPUTERS SRL-D isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.brandcomputers.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, dar nu asupra comenzilor preexistente deja.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Preturile afisate pe site includ TVA.

in acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.