Plata Numerar

Plata Ramburs

Ordin de Plata

Plata cu cardul online

Plata online cu cardul in rate fara dobanda


PLATA NUMERAR

- Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la sediul BrandComputers. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.


PLATA RAMBURS (la curier)

- in cazul platii ramburs produsele se vor expedia catre dvs. iar la momentul livrarii veti achita la curier suma inscrisa la totalul comenzii. Curierul va emite o chitanta pentru suma incasata de la dvs.


ORDIN DE PLATA

- Plata prin ordin de plata se face pe baza facturii proforme emise de BrandComputers, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. In cazul platii prin ordin de plata/virament bancar , produsul/produsele se vor expedia catre d-voastra numai dupa intrarea banilor in contul de mai jos al SC SAFE COMPUTERS SRL-D.

Denumire firma: SC SAFE COMPUTERS SRL-D

Cont lei : RO03INGB0000999905014884, deschis la ING Bank

Cod unic inregistrare : RO34163991; Reg. Com. J12/589/2015

* in momentul procesarii solicitarii dvs. veti primi pe adresa de email factura proforma in baza careia veti putea efectua plata prin ordin de plata.

PLATA CU CARDUL ONLINE

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

NU se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, brandcomputers.ro foloseste platforma mobilPay.

Pentru finalizarea oricarei tranzactii trebuie furnizat:
- codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii);
- data de expirare;
- ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra.
Tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs. indiferent de valuta pe care o aveti în cont.

brandcomputers.ro nu solicita si/sau nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra, tranzactiile se efectueaza pe serverele mobilPay.ro

Procesator plati Online cu card : www.mobilpay.ro

PLATA ONLINE CU CARDUL IN RATE FARA DOBANDA

brandcomputers.ro va ofera posibilitatea achizitionarii produselor de pe site-ul nostru in 4 rate egale fara dobanda prin intermediul platformei de plati electronice MobilPay, pentru urmatoarele tipuri de carduri :

Star BT - Banca Transilvania

Card Avantaj - Credit Europe Bank

Bonus Card - Garanti Bank

Alpha Card - Alpha Bank

Pentru a plati produsele in rate alegeti ca modalitate de plata "Plata cu card online" (in timpul procesului de efectuare a comenzii - Pasul 4 "Modalitati de plata"). La urmatorul pas veti fi redirectionat spre platforma securizata de plati online MobilPay. Dupa furnizarea informatiilor solicitate in vederea efectuarii plati, (in cazul in care aveti unul din cele 4 tipuri de carduri specificate mai sus) se va activa automat optiunea de plata in rate, de unde puteti alege numarul de rate in care doriti sa achitati produsul(ele) : 1(integral), 2, 3 sau 4 rate egale cu dobanda 0.