BrandComputers.ro va rasplateste pentru fiecare achizitie in puncte de fidelitate. Fiecare produs achizitionat beneficiaza de un numar de puncte de fidelitate ofetire bonus, care se vor adauga in contul dvs. de client dupa finalizarea comenzii. Punctele obtinute prin finalizarea unei comenzi le veti putea folosi pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site.

In orice moment puteti vizualiza in contul dvs. numarul de puncte disponibile, utilizate, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda efectuata, facand click pe optiunea “PUNCTELE MELE” afisata in meniul dvs. de client.

Punctele de fidelitate pot fi utilizate doar de catre utilizatorii inregistrati. Pentru a va creea un cont puteti accesa link-ul : INREGISTRARE

REGULAMENT SI DETALII UTILIZARE PUNCTE DE FIDELITATE :

* Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.25 RON (ex. 100 puncte = 25 RON).

* Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este nelimitata. Acestea pot fi folosite oricand la o comanda viitoare.

* Pentru a putea folosi punctele de fidelitate este necesar ca in contul dvs. sa aveti minim 1 punct (0.25 RON).

* Ne este obligatoriu sa folositi toate punctele la o singura comanda, avand posibilitatea de a folosi numarul de puncte dorit de dumneavoastra pentru fiecare comanda efectuata (in limita disponibilitatii acestora in contul dvs.)

* Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul dvs. doar in momentul in care suma achitata pentru comanda efectuata intra in contul nostru ( instant pentru comenzile achitate online cu card; 3-6 zile pentru comenzile efectuate online si achitate ramburs ).

* In cazul in care anulati o comanda la care au fost utilizate puncte de fidelitate, acestea vor fi returnate in contul dvs.

* Punctele folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achitati factura aferenta acesteia.

* In cazul anularii unei comenzi, punctele pe care trebuia sa le acumulati in baza acesteia vor fi de asemena anulate.

* Punctele de fidelitate se acorda doar persoanelor care au creat cont valid pe site-ul www.brandcomputers.ro

* Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

* Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

* Exista posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau oferte speciale, sa nu fie alocate puncte de fidelitate, deoarece acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret.

* Punctele de fidelitate active din contul dvs. nu pot fi utilizate pentru achizitionarea produselor aflate deja in promotii sau oferte speciale.

* Valoarea punctelor si a comenzilor include toate taxele.

* Punctele de fidelitate nu pot fi utilizate pentru achitarea taxelor de transport.

* BrandComputers.ro isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament si modul de acordare si utilizare al punctelor de fidelitate, fara o avertizare prealabila.